OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål? Her finder du (måske) svaret!

Der er ofte mange spørgsmål, når du ønsker at tage kørekort. Vi har samlet de spørgsmål, vi oftest får, her på siden. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål her, så brug kontaktformularen. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du må begynde når du er 16 år og 9 måneder. Du må tidligst gå til teoriprøve 1 måned før din 17 års fødselsdag og kan gå til køreprøven på din 17 års fødselsdag.

Du følger et fast teorihold samme dag og tid (kl. 17-20) hver uge. Det er enten tirsdag eller torsdag. Man følger det samme hold, og tidspunkter igennem hele forløbet.

Du har typisk en teoriaften om ugen bestående á 3 timer, hvor vi gennemgår flere lektioner i løbet af aftenen - det kalder vi for et modul. Derudover har du en kørsel á to lektioner, svarende til 1,5 time om ugen.

Hvis man følger undervisningen som planlagt, og derudover består første gang i i begge sine prøver, så tager det typisk 2,5 til 3 måneder.

Du må godt holde pause men pausen skal være på under 3 måneder. Du kan læse mere her: Regler om pause i forløbet

Hvis du ikke vælger Premium-pakken, som indeholder alle udgifter (eksklusiv din egenbetalte lægeerklæring, samt udgifter til pasfoto), så er der nogle ekstra udgifter, når du vælger lovpakken. Du kan læse mere om de specifikke udgifter her: Priser

Du kan tilmelde dig direkte online her på hjemmesiden, ved at klikke på Holdstart, eller du kan vælge at ringe på Tlf.: 2192 5791.

Kort efter at du har bestået teoriprøven, skal du ud og køre på glatbane (køreteknisk anlæg). Derudover finpudser vi dine kørefærdigheder, så du er 100% klar til den praktiske prøve. 

Lovpakken betales på en gang da den indeholder en rabat. Beløbet vil være til forfald 8 dage efter start. Betaling kan ske på skolen eller netbank.

Alle priser er incl. moms.

 

BANK OPLYSNINGER

REG.NR: 2601
KONTONR: 4394660529

 

Husk at skrive elevens navn på indbetalingen, så er det nemmere for os at se hvem der har indbetalt.

Hos Smart Trafikskole bruger vi en BMW 116D fra 2017. 

Det er er en nem, og let at bruge bil. Den fylder ikke så meget, og samtidig har den gode køreegenskaber, som hjælper til, at man oplever god komfort og kvalitet. 

HVEM ER VI?

Vi er til for at hjælpe dig på vej! Vi har altid vores elevers behov i fokus, og vi underviser med faglig stolthed. Det skal være sjovt, og læreligt at tage kørekort. Det stræber vi efter!

Smart Trafikskole & Køreskole Helsingør

Rosenkildevej 13
3000 Helsingør

Telefon: 2192 5791
Email: smarttrafik@gmail.com

Smart Trafikskole
4.8
drevet af Facebook