KØRESKOLEN

Indbydende teorilokale. Super undervisning.

Komfort & kvalitet

Vi tænker altid på, hvordan vi kan gøre undervisningen, kørslen og generelt hele forløbet så lærerig, sjov og indbydende som muligt. Derfor har vi bl.a. gjort meget ud af, at vores elever sidder godt, når de er til undervisning, lokalet er lyst, med store vinduespartier.

Vores køreskole er lokaliseret i Helsingør Centrum. Det ligger tæt på Helsingør station, og det tager ca. 5 min. på gå ben at nå frem vores skole. Derfor er det også nemt, at nå frem med offentlig trafik. 

Vi har 12 pladser i vores teorilokale, med de nyeste, moderne kontorstole og borde. Vi har desuden lille the-køkken, hvor eleverne kan få en kop the, eller kop kaffe med småkager.

Selve undervisningen foregår som lærer-undervisning, og vi bruger det nyeste undervisningsmateriale på markedet – det giver de bedste resultater! 

Komfort og kvalitet er ord som vi altid har i baghovedet, når vi skal planlægge vores elevers undervisning. Derfor var det også ganske naturligt, da vi skulle vælge den bil vores elever skal køre rundt i. Det er nemlig en BMW 116D fra 2017. Det er en nem, og let at bruge bil. Den fylder ikke så meget, og samtidig har den gode køreegenskaber, som hjælper til, at man oplever god komfort og kvalitet.

bestået

HVEM ER VI?

Vi er til for at hjælpe dig på vej! Vi har altid vores elevers behov i fokus, og vi underviser med faglig stolthed. Det skal være sjovt, og læreligt at tage kørekort. Det stræber vi efter!

Smart Trafikskole & Køreskole Helsingør

Rosenkildevej 13
3000 Helsingør

Telefon: 2192 5791
Email: smarttrafik@gmail.com

Smart Trafikskole
4.8
drevet af Facebook